ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΜΕΛΗ

HAJIEFREMIDIS SHIPPING AGENCY

Image

Ναυτιλιακός Πράκτορας

Υπεύθυνος: κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης
Διεύθυνση:
Φιλελλήνων 2
Πειραιάς 185 36
Ελλάδα

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:. +30 210 42 93 020
Fax: +30 210 42 92 968
hajiefremidis-agents.com

Προφίλ

Η Hajiefremidis Α.Ε είναι ένας πλήρως ολοκληρωμένος πάροχος υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών που προσφέρει πλήθος υπηρεσιών στους πελάτες της μέσω του τοπικού και διεθνούς δικτύου της.

Η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών πλοίων και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε σημαντικούς Έλληνες και ξένους πλοιοκτήτες, διαχειριστές και ναυλωτές.

Η Hajiefremidis Α.Ε έχει μια περήφανη ιστορία που ξεκινάει το 1959. Από τότε, η επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε διεθνή ναυτιλιακό παράγοντα.

“Έχουμε την εμπειρία για να σας προσφέρουμε μια προσωπική δέσμευση και τις πιο αξιόπιστες και ευέλικτες υπηρεσίες.

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μας δουν ως συνεργάτη, βασιζόμενοι στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη διαθεσιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο και την παγκόσμια εμβέλεια. Η έδρα μας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους και πλέον καθιερωμένους ναυτιλιακούς οργανισμούς στην περιοχή, χάρη σε έναν δυνατό συνδυασμό διεθνών επιχειρηματικών δεξιοτήτων και εμπεριστατωμένης τοπικής γνώσης.

Οι υπηρεσίες μας:
- Πράκτορες πλοίων για όλους τους τύπους πλοίων
- Μεσίτες πλοίων
- Εγκαταστάσεις καυσίμων σε όλα τα ελληνικά λιμάνια
- Πράκτορες σκαφών (εμπειρία σε Ναυτιλιακό Οργανισμό και Νομική Αντιπροσωπεία ιδιοκτητών)
- Αντιπρόσωποι για ξένους και Έλληνες ναυτικούς
- Χειρισμός σκαφών και ρυθμίσεις για Dry-Dock & επισκευές
- Πλήρωμα, πιστοποίηση και μαθήματα κατάρτισης
- Πράκτορες / μεσίτες για σκάφη επίδειξης

Η Hajiefremidis Α.Ε. ιδρύθηκε το 1959 από τον κ. Απόστολο Χαζηεφρεμίδη. Ο αρχικός προσανατολισμός της εταιρείας ήταν η εξυπηρέτηση μικρών παραθαλάσσιων σκαφών γύρω από τα ελληνικά ύδατα. Πάντα μέσα στην ναυτιλιακή αγορά, η εταιρεία αυξήθηκε σταθερά στο σημείο όπου προσέφερε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών καθώς και σε μεγαλύτερο αριθμό πλοιοκτητών διεθνώς.

Το 1996, ο γιος του κ. Απόστολου, ο Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, απόφοιτος της ναυτιλιακής επιχείρησης στο Πανεπιστήμιο του Plymouth UK, προσχώρησε στην εταιρεία ως επικεφαλής επιχειρήσεων και από τότε συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας σε νέους τομείς δραστηριότητας. Μέσα από τα χρόνια, η ηθική και η αξιοπιστία ήταν πάντα η πολιτική της εταιρείας μας - αξίες που υπερασπίζουμε με υπερηφάνεια σήμερα και σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό, και στο μέλλον”.

Χάρτης

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2023 WIMA. All Rights Reserved.

Search