ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Πειραιά Ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος της WIMA

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και το Δ.Σ. της WIMA σε έκτακτη συνεδρίασή του, που ακολούθησε την θετική ανταπόκριση του Πρύτανη του ΠΑΠΕΙ στην σχετική πρόταση, αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του ΠΑΠΕΙ ως Επίτιμου Μέλους της WIMA.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δ.Σ., έλαβε υπόψη ότι η συνέργεια αυτή με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, μπορεί να εξυπηρετήσει κοινούς στόχους, αφενός, του επιστημονικού φορέα , με την διασύνδεσή του με τον παραγωγικό και επιχειρηματικό ιστό της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και αφετέρου, της Ένωσής μας, μιας επαγγελματικής δυναμικής ομάδας εταιρειών, με την αξιοποίηση της θεωρητικής γνώσης σε πρακτικό επίπεδο.

Τη θετική διάσταση της συνέργειας αυτής περιέγραψε εύστοχα ο πρύτανης του ΠΑΠΕΙ κ. Άγγελος Κότιος αποδεχόμενος τη πρόταση του Δ.Σ., αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής : «Πράγματι η στρατηγική εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Πειραιώς στοχεύει στην διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας  με την τοπική επιχειρηματική και οικονομική κοινότητα και το παραγωγικό δυναμικό, με σκοπό τη σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή και την αξιοποίηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. Αποδεχόμαστε αυτή τη πρόταση με την πίστη ότι δύναται να δημιουργηθούν εποικοδομητικές προοπτικές ανάπτυξης διαλόγου και πρωτοβουλιών στον τομέα της ναυτιλίας και της βιομηχανίας.»

Το Δ.Σ. της WIMA μέσα από την συνεργασία αυτή με το ΠΑΠΕΙ, προσβλέπει για τα μέλη της Ένωσης,  στη δημιουργία προοπτικών  και ενός συγκριτικού πλεονεκτήματος ανάπτυξης διαλόγου και πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search