ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Νέα συνεργασία της Poseidon Marine Supplies με την εταιρεία Weber Rescue Συστήματα Τεχνικής Διάσωσης

H Poseidon Marine Supplies, ένας από τους μεγαλύτερους εφοδιαστές πλοίων στην Ελλάδα από το 1976, με πλήθος υπηρεσιών για τη ναυτιλία και τη βιομηχανία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Weber Rescue.

 Η Weber Rescue είναι κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού διάσωσης. Με υδραυλικά συστήματα διάσωσης, συστήματα πεπιεσμένου αέρα και ηλεκτρικά εργαλεία διάσωσης η Weber Rescue αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη του απεγκλωβισμού στο πλευρό των πυροσβεστικών υπηρεσιών και των διασωστών. Επιπρόσθετα ο εξοπλισμός έχει εφαρμογή στο στρατό και την αστυνομία καθώς και σεένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών όπως αυτές της αποσυναρμολόγησης και της ανακύκλωσης υλικών.

 Η Poseidon Marine Supplies είναι ο επίσημος σταθμός τεχνικής υποστήριξης, ενώ η Draeger Hellas S.A είναι ο αντιπρόσωπος και διανομέας του εξοπλισμού Weber Rescue στην Ελλάδα.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το weber-rescue.gr και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2104225930.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search