ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

SQLearn: Ανακαλύψτε τα νέα e-libraries για την ασφαλιστική αγορά

Η SQLearn, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειονότητας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και έχοντας εκδώσει πάνω από 100.000 πιστοποιητικά την τελευταία πενταετία, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της και τις ικανοποιεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Έτσι, η εταιρεία δημιούργησε δύο e-libraries, προκειμένου οι ασφαλιστές να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα ηλεκτρονικά μαθήματα επαναπιστοποίησης του Τομέα Β’ και του Τομέα Γ’ της τελευταίας πενταετίας. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να αφομοιώσουν στο έπακρο το εκπαιδευτικό υλικό και να πετύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στην εργασία τους, εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσα διδάχθηκαν.

 Πιο αναλυτικά:

 E-library–Τομέας Β’ 

Οι εκπαιδευόμενοι, μέσα από το e-library του Τομέα Β’, θα έχουν πρόσβαση σε τέσσερα ηλεκτρονικά μαθήματα, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν νέα θέματα που έχουν προκύψει στην ασφαλιστική αγορά, ενώ ταυτόχρονα θα είναι σε θέση, ως επαγγελματίες, να ανταποκριθούν σε ερωτήματα – αιτήματα πελατών τους.

 E-library–Τομέας Γ’

Το e-library του Τομέα Γ΄ θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους μέσα από πέντε ηλεκτρονικά μαθήματα να αναπτύξουν τις ατομικές τους δεξιότητες και να κατανοήσουν την αξία της ανάπτυξης αυτών ως έναν επιπλέον σημαντικό παράγοντα στην αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Sqlearn, πατώντας εδώ

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search