ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

WIMA - Members Day 2020

Παρουσία της πλειοψηφίας των μελών της WIMA πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το event “WIMA Members’ Day 2020” συνδυάζοντας την Ετήσια Γενική Συνέλευση, σε μια ημερίδα αφιερωμένη ειδικά στα μέλη της  Ένωσης.

Το event πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ‘Crystal’, μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Celestyal Cruises – επίτιμο μέλος της WIMA. Ο καπτ. Γιώργος Κουμπενάς, COO της Celestyal Cruises, καλωσόρισε τα παρευρισκόμενα μέλη και μίλησε για αυτή τους την κίνηση να φιλοξενήσουν την ημερίδα της WIMA σε ένα απο τα κρουαζιερόπλοια του στόλου τους, ενώ όπως ανέφερε και στο λόγο του, «Η Celestyal Cruises στηρίζει έμπρακτα την ελληνική ναυτιλία, πραγματοποιώντας όλες τις επισκευές των κρουαζιερόπλοιων μας σε ελληνικά ναυπηγεία».

 

Η ημερίδα ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της WIMA, κ. Ηλία Χατζηεφραιμίδη, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη, τόνισε πως η ημερίδα ήταν μια κοινή ιδέα του Δ.Σ. της WIMA, με σκοπό να έρθουν τα μέλη πιο κοντά και πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος θα καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια. Στη συνέχεια, έγινε μια παρουσίαση-αναδρομή στα 14 χρόνια λειτουργίας της WIMA, από την ίδρυσή της το 2006 μέχρι και σήμερα. Βάσει καταστατικού, ακολούθησε ο απολογισμός πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, απο την ταμία της Ένωσης, κα. Ζωή Χασούρα.

 

Στη συνέχεια, οι επικεφαλείς των ομάδων που αποτελούν την Ένωση βάσει των δραστηριοτήτων τους, συγκέντρωσαν τα μέλη στις αντίστοιχες ομάδες τους προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η WIMA, τις στοχευμένες δράσεις αλλά και την καλύτερη προώθηση των μελών της. Όλα τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους επικεφαλείς των 9 ομάδων, από τα οποία προέκυψε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων.

 

Λίγο πριν την λήξη της ημερίδας ακολούθησε η βράβευση των μελών. Πιο αναλυτικά: η πρώτη βράβευση αφορούσε το βραβείο “WIMA Top Contributor Award”, το οποίο απονεμήθηκε στον κ. Γιώργο Παπαμανώλη της εταιρείας-μέλους μας ELVIK για την συνολική προσφορά του στην Ένωση από την ίδρυσή της, μέχρι και σήμερα.

Το δεύτερο βραβείο, “WIMA Most Valuable Member Award” απονεμήθηκε στον κ. Δημήτρη Γκόγκο της εταιρείας-μέλους της WIMA, Go Shipping & Management Inc, για την αλληλεγγύη και έμπρακτη προσφορά του στα μέλη της Ένωσης.

Το τρίτο βραβείο, “WIMA Honorary Member of the Year Award 2019” απονεμήθηκε στην εταιρεία Celestyal Cruises, για την συνεχή υποστήριξή τους στα μέλη μας και στις δράσεις της WIMA. Το τέταρτο βραβείο, “WIMA Member of the Year Award 2019”, απονεμήθηκε στην κα Ρέα Παπαδοπούλου της εταιρείας μέλους μας Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, για την ανιδιοτελή προσφορά της, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο μας.  

 Τέλος, ακολούθησε πλούσιο γεύμα, ευγενική προσφορά της Celestyal Cruises στο κατάστρωμα 8 (Ουρανός) του κρουαζιερόπλοιου.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση της εταιρείας Celestyal Cruises καθώς και το πλήρωμα του Crystal για την άψογη εξυπηρέτησή τους.

 

Η ημερίδα καλύφθηκε δημοσιογραφικά από τον κ. Μάρκο Κάτζιο της Maritimes.gr.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search