ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της WIMA

Η Διεθνής Ναυτική & Βιομηχανική Ένωση (WIMA) πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Σημείον Piree».

 

 

Μέσα σε ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα, o Πρόεδρος της WIMA, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν εκπροσώπους της ναυτιλίας και άλλων ενώσεων,  επιμελητηρίων, βιοτεχνιών και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθος μελών, υποστηρικτών και φίλων της WIMA.

 

 

O Πρόεδρος, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και πραγματοποίησε μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε, σηματοδοτώντας τα 14 χρόνια της Ένωσης στο χώρο της ναυτιλίας και πιο συγκεκριμένα στη ναυπηγοεπισκευή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι: κ. Γ. Πατέρας (Πρόεδρος ΝΕΕ), κ. Α. Μιχάλαρος (Πρόεδρος ΒΕΠ), κ. Α. Στελλιάτος (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ), κ. Γ.  Ξηραδάκης (Managing Director XRTC).

 

 

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η κλήρωση των τυχερών λαχνών, με τους τυχερούς να κερδίζουν ένα pre-paid voucher για ταξίδι, μια δωροκάρτα από γνωστό εμπορικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς αλλά και μια δωροκάρτα από γνωστό κατάστημα με ηλεκτρικές συσκευές και gadgets τεχνολογίας.

 

 

 Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: κ. Χ.  Τουμπέκης (Δοικ. Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά – ΠΡ. Αντιδήμαρχος Πειραιά), κ. Γ. Πατέρας (Πρόεδρος ΝΕΕ), κ. Α. Μιχάλαρος (Πρόεδρος ΒΕΠ), κ. Α. Ραφελέτος (Πρόεδρος ΛΑΕΝ), κ. Ι. Ρέτσας (Διευθ. Enterprise Greece),  κ. Α. Στελλιάτος (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ), κ. Θ. Βώκος (CEO Posidonia), καπτ. Γ. Τσουρής (Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Χίου) και ο κ. Γ. Ξηραδάκης (Managing Director XRTC).

 

 

 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το προσωπικό της WIMA ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν την Ένωση και εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά σε κάθε εναν ξεχωριστά.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search