ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Συνάντηση Μελών του Δ.Σ. της WIMA στο Ναυπηγείο της Χαλκίδας

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, μέλη του Δ.Σ. της WIMA και η συντονίστρια της Ένωσης είχαν την τιμή να φιλοξενηθούν στα Ναυπηγεία της Χαλκίδας, όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ναυπηγείου, κ. Γεώργιο Νικολούλια, αλλά και τον Εμπορικό Διευθυντή, κ. Νικόλαο Ζωγράφο.

Μετά τη θερμή υποδοχή απο προσωπικό του Ναυπηγείου, έγινε αναλυτική παρουσίαση των εργασιών που πραγματοποιούνται ήδη στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στη Χαλκίδα αλλά και το όραμα της διοίκησης για την εξέλιξη των δυνατοτήτων του Ναυπηγείου. Η δυναμική του Ναυπηγείου έγκειται στο προσωπικό και τη συνεχή εκπαίδευση του, αλλα και στο συνεχές ενδιαφέρον για ανάπτυξη νέων συνεργασιών μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.

Στα πλαίσια της συνάντησης, τα μέλη του Δ.Σ. της WIMA με τη σειρά τους, παρουσίασαν εκτενώς τις δραστηριότητες της Ένωσης και την μεγάλη γκάμα ναυτιλιακών υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχουν οι εταιρίες-μέλη της WIMA ενώ αναφέρθηκαν και στα πέντε μεγάλα projects refit & repair που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια η WIMA σε πλοία ξένων συμφερόντων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό αλλά και τους κυρίους Νικολούλια & Ζωγράφο για την άψογη φιλοξενεία και τον εποικοδομητικό διάλογο που πραγματοποίηθηκε.

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search