ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Παρουσίαση των Εταιρειών – Μελών της Ομάδας «Marine Equipment, Spare Parts & Services» στη Λέσχη Αρχιμηχανικών Πειραιά

Την Τρίτη 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Πειραιά, με τα μέλη της ομάδας της WIMA με τίτλο “Marine Equipment, Spare Parts & Services” να παρουσιάζουν τις εταιρείες και τις υπηρεσίες τους στους Αρχιμηχανικούς και στους τεχνικούς διευθυντές που έδωσαν το παρόν.

Ο Πρόεδρος της WIMA, κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, απεύθυνε λόγο στους παρευρισκόμενους, κάνοντας μια μικρή παρουσίαση της Ένωσης ενώ ευχαρίστησε την ΛΑΕΝ, η οποία φιλοξένησε τα μέλη προκειμένου να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που παρουσιάστηκαν ήταν: η Alphameks, η οποία παρέχει ηλεκτροϋδραυλικές υπηρεσίες, η εταιρεία Diana Rubber Technologies που ειδικεύεται στην κατασκευή τεχνικών ελαστικών και πλαστικών υλικών, τόσο για την ναυτιλία όσο και για τη βιομηχανία. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της εταιρείας J & E Papadopoulos, η οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους οίκους στον τομέα των ρουλεμάν, των στεγανοποιητικών συστημάτων, λιπαντικών, μηχανολογικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών για τη ναυτιλία και τη βιομηχανία. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παρέλαβε η εταιρεία SRF Hydraulic Technology με εξειδίκευση στα Υδραυλικά Συστήματα και τους κυλίνδρους, ενώ τέλος παρουσιάστηκε η εταιρεία Zea Maritime Services με εξειδίκευση στον τομέα της προμήθειας ανταλλακτικών για πλοία.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, οι παρευρισκόμενοι καθώς και οι εκπρόσωποι των εταιρειών γευμάτισαν συζητώντας σε φιλικό κλίμα για την τρέχουσα κατάσταση της ναυτιλίας και την επιχειρηματικότητα.

Ο Πρόεδρος της WIMA καθώς και τα μέλη που παρουσιάστηκαν, ευχαριστούν την ΛΑΕΝ για την φιλοξενία τους και ευελπιστεί σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις.

 

 

 

 

 

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search