ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

Κοπή Πίτας WIMA 2019

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Διεθνής Ναυτικής και Βιομηχανικής Ένωσης (WIMA) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στον βιομηχανικό πολυχώρο «Σημείον Pirée», στον Πειραιά.

O Πρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό ο κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος εξέφρασε τις προσδοκίες αλλά και τις ανησυχίες του για την πορεία της ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της WIMA κι έπειτα τα μέλη, οι φίλοι της Ένωσης αλλά κι οι επίτιμοι καλεσμένοι απο τη ναυτιλία σε ζεστό και φιλικό κλίμα συνοδεία ποτού και finger food συζήτησαν για την επιχειρηματική επικαιρότητα.

Τα τρια φλουριά χάρισαν σε τρεις τυχερούς, ένα voucher για ταξιδιωτικά εισιτήρια προσφορά της εταιρείας «KEFI TOURS S.A», ένα δείπνο για δυο άτομα ευγενική προσφορά του εστιατορίου «APERITIVO» στη Γλυφάδα, καθώς κι ένα κομψό smartwatch.

Οι επίσημοι καλεσμένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν: ο κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης (Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ), ο κ. Κυριακίδης (Εκπρόσωπος Δημόσιας Αρχής Λιμένων, Υπουργείο Ναυτιλίας), ο κ. Ιωάννης Ρέτσας (Διευθυντής Enterprise Greece), ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης (Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά), ο . κ. Ανδριανός Μιχάλαρος (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά), ο κ. Μιχαήλ Γιάγκας (Διευθυντής Β.Ε.Π), ο κ. Νίκος Παπαγεωργίου (Α’ Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραια), ο κ. Χαράλαμπος Γαργαρέτας (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας), ο κ. Αντώνης Στελλιάτος (Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού), ο κ. Θεόδωρος Βώκος (Executive Director, Posidonia S.A), ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης (Πρόεδρος Propeller Club), η κα. Ελένη Πολυχρονοπούλου (Πρόεδρος HEMEXPO), ο κ. Μιχαήλ Μαντζαφός (Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας) καθώς και οι κ.κ. Χουλιάρας και Καλυβόπουλος (Ινστιτούτο Ναυτικών Μελετών Λονδίνου).

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της “WIMΑ” ευχαριστούν θερμά τους υποστηρικτές της Ένωσης, τους φίλους, τα μέλη της και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπικές κι επαγγελματικές επιτυχίες.

 

 

 

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search