ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
+30 210 4122834 (24/7)
info[at]wima.gr
Σκουζέ 14, Πειραιάς
1ος όροφος – Γραφείο #2

ΝΕΑ

SQLEARN: Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Ψηφιακών Μαθημάτων για Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη ψηφιακών μαθημάτων για θέματα της STCW, ζητήματα που προκύπτουν από εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, αλλά και της σημαίας σχεδίασε η SQLearn, καλύπτοντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.

 

Congratulations to our member SQLearn! Μία ηλεκτρονική βιβλιοθήκη ψηφιακών μαθημάτων για θέματα της STCW, ζητήματα που προκύπτουν από εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, αλλά και της σημαίας σχεδίασε η SQLearn, καλύπτοντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη περιλαμβάνει ποικίλες κατηγορίες μαθημάτων, όπως είναι τα “Common”, τα “Technical” και τα μαθήματα που αφορούν το “Resilience Training Programme”. Επιπλέον, η κατηγορία “Lessons Learnt” περιλαμβάνει μαθήματα που βασίζονται σε αναφορές συμβάντων, τα οποία παρουσιάζονται στους χρήστες με αναλυτική περιγραφή και χρήση 3D video animation. Στόχος είναι να κατανοήσουν οι χρήστες τη βασική αιτία ενός συμβάντος, ώστε να αποτραπούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον. Εκτός από τα μαθήματα που απευθύνονται σε ναυτικούς, υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα και για το προσωπικό που εργάζεται στη στεριά.

Τα μαθήματα της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης συνδυάζονται με το Dolphin System, ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ειδικά σχεδιασμένο για ναυτιλιακές εταιρείες. Το Dolphin System μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή και βοηθά το πλήρωμα και τους αξιωματικούς να αποκτήσουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μαθήματα και αξιολογήσεις.

Επίσης, τα μαθήματα αυτά σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατούν το ενδιαφέρον του χρήστη με τη χρήση πολυμεσικού υλικού, αλλά και μέσα από διαδραστικές ενέργειες και ενότητες αυτοαξιολόγησης, ενώ είναι εξαιρετικής σημασίας σε ότι αφορά την εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας.

Οι λύσεις της SQLearn για το e-learning, η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης και τα ηλεκτρονικά μαθήματα είναι πιστοποιημένα από τον Αμερικάνικο Νηογνώμονα (American Bureau of Shipping, ABS), σύμφωνα με τα πρότυπα του ABS για την Πιστοποίηση Εγκαταστάσεων Εκπαίδευσης & Προγραμμάτων Κατάρτισης για τη Ναυτιλία.

Η SQLearn έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Austria Hellas για την παροχή υπηρεσιών e- learning σύμφωνα με το ISO 9001:2015, το βασικό πρότυπο ποιοτικής διαχείρισης για τους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Δείτε σχετικό video στο κανάλι της SQLEARN στο Youtube εδώ

logofooter.png

Διεθνής Ναυτική &
Βιομηχανική Ένωση

Σκουζέ 14, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4122834
Fax. +30 210 4122891
email: info[at]wima.gr

© Copyright 2024 WIMA. All Rights Reserved.

Search