ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ / ΔΙΑΣΩΣΗ

ΔΙΑΥΛΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ε. – Αφοι Φουρναράκη

DIAVLOS

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. Αλέξανδρος Φουρναράκης

Διεύθυνση:
Λ. Δημοκρατίας 18
Πέραμα 188 63
ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας:
info@diavlos-tugs.gr
Τηλ: +30 210 4412 103
Fax: +30 210 4417 214
www.diavlos-tugs.gr

Υπηρεσίες:

Η εταιρία «ΔΙΑΥΛΟΣ – ΑΦΟΙ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ Ν.Ε.» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα Ρυμούλκησης και Διάσωσης με πάνω από 10 χρόνια συνεχή ανοδική πορεία.

Αποτελείται από ένα στόλο με 7 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ρυμουλκά ιπποδυνάμεως εώς 4.000 Η.Ρ , τα οποία έχουν την δυνατότητα να ρυμουλκήσουν πλωτά σκάφη παντός είδους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και τα οποία είναι επανδρωμένα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης μας είναι να παράσχει στους πελάτες της επαγγελματικές υπηρεσίες με εγγυημένη ποιότητα εργασίας και ανταγωνιστικές τιμές.

Στελεχώνοντας οι ίδιοι, ο κ. Φουρναράκης Αλέξανδρος, ο κ. Φουρναράκης Θεοδόσιος και ο κ. Φουρναράκης Ιωάννης την εταιρία με ικανά και εκπαιδευμένα άτομα είναι σε θέση να παράσχουν την καλύτερη πιθανή υπηρεσία στους πελάτες μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Η εταιρία μας συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς, παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά προσελκύοντας συνεχώς νέους πελάτες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ:

BORCHARD LINES LTD
AKER YARDS
DIDO SHIPPING
CORAL LTD
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν.Ε
ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ
BOSKALIS
AΚΤΑΙΑ Ν.Ε
GREAT BLUE SANTORINI
ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ
ELTER ATE

Και πολλές άλλες …

Η ανάπτυξη της επιχείρησης μας, μας βοηθάει στο να προσφέρουμε επιτυχώς τις υπηρεσίες μας και συχνά πραγματοποιεί την κατασκευή ή την αγορά νέων σκαφών.

Τέλος, λόγω της ανάγκης των τελευταίων ετών για την ασφαλή διαχείριση των επιχειρήσεων, η επιχείρηση μας λειτουργεί βάση των προδιαγραφών του συστήματος ISO 9001:2000.

Ο στόλος της επιχείρησης μας αποτελείται από τα παρακάτω σκάφη:

Ρ/Κ ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
Ρ/Κ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ρ/Κ ΑΓ. ΤΡΙΑΣ
Ρ/Κ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Μ.
Ρ/Κ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ν/Γ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ
Ν/Γ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ