ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, B2B ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

NEW GENESIS GROUP

New_Genesis_Logo_CMYK_no_Floor_5cm

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κα. Δέσποινα Μελέντη

Διεύθυνση
Λ. Βουλιαγμένης 312,
173 43 Αγ. Δημήτριος,
Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας
dmelenti@newgenesis.gr
Tel. +30 210 9764 118
AOH. +30 694 201 2511
www.newgenesis.gr

Υπηρεσίες
H New Genesis, δραστηριοποιείται επί 20 χρόνια στην διοργάνωση διεθνών εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διοργανώνει επίσης διεθνή συνέδρια. Δραστηριοποιείται παράλληλα στην διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών και συναντήσεων. Τέλος με σύγχρονο εξοπλισμό και αξιόπιστους συνεργάτες κατασκευάζει ιστοσελίδες.

Η Νew Genesis άλλοτε με δικές της διοργανώσεις και άλλοτε με συμμετοχή σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, όπου συμμετέχει παρουσιάζοντας το ελληνικό περίπτερο, προβάλλει τις ελληνικές εταιρείες στην διεθνή αγορά δημιουργώντας επιτυχημένες πλατφόρμες εξωστρέφειας.

Έχει διοργανώσει με επιτυχία το Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Ports and Hubs καθώς και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Cruise and Tourism με την συμμετοχή υψηλόβαθμων  εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας παγκοσμίως και με την πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων τους με τα μεγαλύτερα λιμάνια υποδοχής κρουαζιερόπλοιων της χώρας μας.

Στον τομέα των επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνει Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες από το εξωτερικό με αντίστοιχους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικές.

Η κατασκευή των ιστοσελίδων συμπληρώνει την γκάμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας με την δημιουργία έξυπνων λύσεων που καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές επιχειρήσεις και το σημαντικότερο σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.