Ναυπηγοί Μηχ/γοι Μηχανικοί – Μελετητικό Γραφείο

C & T PERDIKARIS NAVAL BUREAU

PERDIKARIS

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κα. Θεανώ Κ. Περδικάρη

Διεύθυνση:
Κανάρη 8
Πειραιάς 185 38
ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας:
perkost@otenet.gr
+30 210 4539067
+30 210 4513137
www.cperdikaris.com

Υπηρεσίες:

Το Ναυπηγικό Μελετητικό μας Γραφείο είναι εδραιωμένο στον Πειραιά εδώ και 35 έτη. Μέσα στο διάστημα αυτό έχουμε κατορθώσει να είμαστε πρωτοπόροι στο ναυπηγικό τομέα με καινοτόμους σχεδιασμούς για πολλούς τύπους πλοίων (Επιβατηγά Οχηματαγωγά, Κρουαζιερόπλοια, Bulk Carriers, Tankers, Yachts, Ρυμουλκά, Ποντόνια, κτλ), για νέες κατασκευές και για περίπλοκες μετασκευές/μετατροπές αλλά και αναβαθμίσεις παλαιών πλοίων.

Όλα τα projects μας – πάνω από εκατό – είναι πάντοτε επιτυχημένα τόσο εμπορικά όσο και τεχνολογικά και ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Το Γραφείο μας έχει αποκτήσει τη φήμη σχεδιασμού σωστών, λειτουργικών πλοίων – σε ανταγωνιστικές τιμές – δίνοντας τη δυνατότητα για εξοικονόμηση κόστους και χρόνου κατά την κατασκευή αλλά και λειτουργικού κόστους αργότερα.

Ο κάθε πελάτης και το κάθε Project αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή περίπτωση, δίνοντας απόλυτη σημασία στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις τους, γι’ αυτό και το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών στη Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία.