Κατασκευή και Εμπορία Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων

ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

Αρμόδιος Επικοινωνίας: κ. Στράντζας Χρήστος

Διεύθυνση: ΒΙ. ΠΕ Σταυροχωρίου,
Κιλκίς, 68100

Στοιχεία Επικοινωνίας:
e-mail: headoffice@kleemannlifts.com/  c.strantzas@kleemannlifts.com
Tηλ: +30 23410 38100

Fax: +30 23410 38200
Website: www.kleemannlifts.com

Υπηρεσίες:
Η KLEEMANN είναι μία ελληνική πολυεθνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1983 και δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων.

Με εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες και εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Σερβία και Κίνα η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών ανελκυστήρα παγκοσμίως. Με τοπική παρουσία σε 15 χώρες κατέχει ένα παγκόσμιο δίκτυο ικανό να παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μεγάλα λιμάνια του κόσμου.

Η KLEEMANN σχεδιάζει και κατασκευάζει υδραυλικά και μηχανικά Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων, ανελκυστήρες φορτίων, οικιακούς ανελκυστήρες, αντιβανδαλικούς ανελκυστήρες, ανελκυστήρες πυροσβεστών, αντισεισμικούς ανελκυστήρες, συστήματα ανύψωσης για άτομα με κινητικές δυσκολίες, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, συστήματα στάθμευσης, ανελκυστήρες μικρών φορτίων, «πράσινους» ανελκυστήρες για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%, ανελκυστήρες πλοίων και λύσεις ανακαίνισης.δειτε την παρουσιαση της εταιρειαςkleemann marine solution brochure