Γενικές Επισκευές Πλοίων

ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΕΠΕ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. Θανάσης Πυρινής

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 68
Καμίνια Πειραιάς 185-40

Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: info@naftosol.gr
Τηλ: 210 4122183
Fax: 210 4114965
Website: www.naftosol.gr

Υπηρεσίες:
Η ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΕΠΕ ειδικεύεται στις επισκευές πλοίων στον Πειραιά, προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών συντήρησης και ναυπηγοεπισκευήςτα τελευταία 30 χρόνια και είναιυπερήφανη για τη μεγάλη λίστα ικανοποιημένων πελατών που έχει αναπτύξει. Εκτός από την εξιδείκευση σε σωληνουργικές και ελασματουργικές εργασίες η ΝΑΥΤΟΣΩΛ μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την επισκευή του πλοίου σε προβλήτα, αρόδου ακόμα και εν πλώ.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΝΑΥΤΟΣΩΛ με πολυετή εμπειρίαστο χώρο, μπορούν να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της Ναυπηγοεπισκευής, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες ελληνικές και διεθνείς ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Η ΝΑΥΤΟΣΩΛ είναι υπερήφανηνα αναγνωρίζεται στηναυτιλιακή κοινότητα ως μια εταιρεία που πραγματοποιεί επισκευές πλοίων με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας θαλάσσιας πρακτικής. Η εταιρεία κατέχει ταπιστοποιητικά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και QHSAS 18001:2007, χορηγούμενα από το Bureau Veritas (BV) για να εξασφαλιστεί η σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης πιστοποιητικά ηλεκτροσυγκολλητών, διαδικασιών συγκόλλησης έχουν εγκριθεί από τους πιο αυστηρούς φορείς.

Mission «Να προσφέρουμε ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κάτω από αυστηρές προθεσμίες.»ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ