Άκαυστα Υλικά – Πάνελ, Πόρτες, Οροφές

ΕΛΒΙΚ Α.Ε.Β.Ε

elvik

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. Γεώργιος Παπαμανώλης

Διεύθυνση:
Φιλελλήνων 12,
Πειραιάς 185 36

Στοιχεία Επικοινωνίας:
info@elvik.gr
Tel. +30 210 4520 655, +30 210 4520 656
Fax. +30 210 4181 530
www.elvik.gr

Υπηρεσίες:
Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1982 και είναι η πρωτοπόρος ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία στο χώρο των ακαύστων υλικών (B-15 class), όπως panels, πόρτες, οροφές κτλ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για την επένδυση των εσωτερικών χώρων των πλοίων, σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα (Safety Of Life At Sea – SOLAS) και τις μέχρι σήμερα τροποποιήσεις του. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν και σε project στην ξηρά. Ο σχεδιασμός των προϊόντων μας αποτελεί και δική μας πατέντα και για την ακαυστότητά τους διαθέτουμε πιστοποιητικά από πολύ γνωστούς και αξιόπιστους οίκους πιστοποίησης (Lloyd’s Register, Danish Fire Institute, Lydteknisk Institut κα).

Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί/μετασκευαστεί με  τα προϊόντα μας πάνω από πεντακόσια πλοία, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, από τις ΗΠΑ μέχρι την ανατολική Ευρώπη και την Άπω Ανατολή. Ασχολούμαστε ακόμα και με την ξηρά, καθώς και εκεί τα υλικά μας έχουν ζήτηση. Επιπρόσθετα, μπορούμε να αναλάβουμε τον εσωτερικό διάκοσμο, όπως και την επίπλωση, καθώς και τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Ξεκινήσαμε δυναμικά πριν από τριάντα πέντε χρόνια περίπου και βρισκόμαστε το ίδιο δυναμικά στο προσκήνιο σήμερα. Η δουλειά μας είναι αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και συντελείται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Για την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και της δουλειάς μας φυσικά, έχουμε τιμηθεί τακτικά με διάφορα βραβεία, με πλέον πρόσφατο το διεθνές βραβείο  “Leader in status and quality”.

Η ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ διαθέτει πιστοποιητικό ISO9001:2008 για το σύστημα ποιότητάς της. Αρ. πιστοποιητικού AV268/R1352Q.

Τύποι προϊόντων:

ΠΟΡΤΑ ΚΛΑΣΗΣ B-15

PANELS 34 mm & 50 mm, ΚΛΑΣΗΣ B-15

ΟΡΟΦΗ ΚΛΑΣΗΣ B-15

Προφίλ για τη στήριξη και σύνδεση των παραπάνω και λοιπά αξεσουάρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑς