Αεροσυμπιεστές Κοχλιοφόροι Και Εμβολοφόρους Αεροσυμπιεστές Μέσης & Υψηλής Πίεσης(Κατασκευή)

.ΠΑΡΑΜΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.

paramina-air-compressor-manufacturers-logo-new

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ. Γιώργος Πρίμπας

Διεύθυνση:
ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ –

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ,
τ.κ. 193 00

Στοιχεία Επικοινωνίας:
info@paramina.gr

Tel. +30 210-5575860 / 210-5575861
A.O.H. +30    697 2250304
Fax. +30 210-5575868
www.paramina-compressors.com

Υπηρεσίες:

Η εταιρία ΠΑΡΑΜΙΝΑ ιδρύθηκε το 1966, και μέχρι σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την παραγωγή αεροσυμπιεστών και συστημάτων πεπιεσμένου αέρα. Η επί δεκαετίες συσσωρευμένη πολύτιμη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση, η προσεκτική επιλογή των υλικών, ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, καθιέρωσαν τη εταιρία, ως συνώνυμο των ποιοτικών και αξιόπιστων μηχανημάτων.

Το Δεκέμβριο του 2005 η ΠΑΡΑΜΙΝΑ, μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επιτυγχάνοντας την περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων μας, υπηρεσιών & ποιοτικού ελέγχου. Σήμερα, η ΠΑΡΑΜΙΝΑ, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη που σχετίζεται με τον πεπιεσμένο αέρα, με:

• την μεγάλη γκάμα προϊόντων (αεροσυμπιεστές, ξηραντές, φίλτρα, αεροφυλάκια, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, αναλώσιμα αεροσυμπιεστών κ.α.)

•  το πλέον εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και

• το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων – service εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό μέσω αντιπροσώπων σε ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΙΝΑ, ΚΥΠΡΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΧΙΛΗ & ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ.

H ΠΑΡΑΜΙΝΑ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008, που πιστοποιήθηκε από το TUV CERT, καλύπτοντας την κατασκευή, την εμπορία και το after sales service των μηχανημάτων μας. Εφαρμόζει επίσης σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 14001.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗς ΕΤΑΙΡΕΙΑς


paramina ΠΡΟςΠΕΚΤΟΥς 1_


paramina ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥς 2