ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ

Εκπαίδευση Προσωπικού Συγκολλήσεων Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

header


Αρμόδιος Επικοινωνίας:   
Δρ.Κορδάτος Ιωάννης

Διεύθυνση:
Δημοκρατίας 415,
Πέραμα-Αττική,  188 63

Στοιχεία Επικοινωνίας:
info@hwelda.com

Τηλ. +30 210 625 6706
Fax. +30 210 625 6706
www.hwelda.com

Υπηρεσίες:
H Ελληνική Εταιρία Συγκολλήσεων είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την διάχυση γνώσεων μέσα από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των συγκολλήσεων και κοπών.

Μετά από μόλις 4 χρόνια κατάφερε να είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικός φορέας πάνω στον τομέα αυτό. Μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσης που υλοποιεί ανελλιπώς από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης της έχουν καταρτιστεί πλήθος Μηχανικών Συγκολλήσεων και ηλεκτροσυγκολλητών. Είναι άλλωστε το εξουσιοδοτημένο και αποκλειστικό εκπαιδευτικό κέντρο (ATB) των προγραμμάτων εκπαίδευσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (IIW) για την Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας επεκτείνονται και στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, της επιθεώρησης συγκολλητών κατασκευών και των πραγματογνωμοσυνών. Διαθέτει το πλέον απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, τις εγκαταστάσεις και την υποστήριξη, προκειμένου να αντεπεξέλθει στο σύνολο τον απαιτήσεων της αγοράς.

Η εταιρία , έχει συνάψει μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες μηχανών και αναλωσίμων συγκόλλησης όπως επίσης και με φορείς πιστοποίησης και εργαστήρια ΜΚΕ.


δειτε την παρουσιαση της εταιρειας