Συμμετοχή της WIMA στη Ναυτιλιακή Έκθεση EUROPORT ISTANBUL 2015

europort-pic

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της WIMA στην έκθεση Europort Istanbul 2015, στην Κωνσταντινούπολη, από 11 ως 14 Μαρτίου 2015.

Με τα μέλη της να δίνουν επιχειρηματικά το παρόν, η Worldwide Industrial & Maritime Association (WIMA) έλαβε μέρος ως εκθέτης (Hall 10, Stand J30), προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών μελών της. Πολλές μάλιστα από τις εταιρείες-μέλη ταξίδεψαν μέχρι την Τουρκία για να βρίσκονται στο περίπτερο της WIMA και να πάρουν μέρος στις B2B συναντήσεις, όπου παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους αλλά και τις δραστηριότητες των υπόλοιπων μελών της Ένωσης μας που λόγο υποχρεώσεων τους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, κάνοντας  την πρώτη επαφή για μελλοντικές συμφωνίες.

Τα περισσότερα από τα στελέχη-μέλη μας που παραβρέθηκαν στην έκθεση ήταν παρόντα και τον περασμένο Σεπτέμβριο στην SMM στο Αμβούργο, κατά συνέπεια η «χημεία» μεταξύ ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ήταν το επιστέγασμα του «Ισχύς εν τη ενώσει», του απόλυτου motto της Ένωσης, το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως το πνεύμα ομαδικότητας και τον τρόπο σκέψης και δράσης των μελών μας αλλά και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου μας. Σε όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει η WIMA, τα μέλη της δρουν με γνώμονα τη γνωριμία με άλλες εταιρείες/υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες για μελλοντικές δουλειές, πλην όμως η κάθε γνωριμία «μεταδίδεται» από μέλος σε μέλος, για την «εξάπλωσή» της σε κάποια από τις εταιρείες-μέλη που άπτεται του αντικειμένου.

Ο σκοπός είναι να γνωριστούν όλοι με όλους. Η πιθανή συνεργασία με κάποιο μέλος της WIMA μπορεί να οδηγήσει τον πελάτη να επιλέξει και άλλα μέλη μας για τις εργασίες του, με βάση την αξιοπιστία και την ποιότητα στην προμήθεια προϊόντων ή/και παροχή υπηρεσιών των μελών μας. Κάτι που βρίσκει τη θριαμβευτική εφαρμογή του στο ότι κάθε εταιρεία στέλνει πλήρη κατάλογο των επαφών που έκανε στη WIMA, η οποία με την σειρά της φροντίζει να κοινοποιηθεί σε όλα τα υπόλοιπα μέλη μας.

Η WIMA απέδειξε στην Κωνσταντινούπολη ότι ήλθε για να μείνει και ότι θα μεγαλώνει και θα γίνεται όλο και πιο δυνατή με την πάροδο του χρόνου προσπαθώντας να συμμετέχει σε κάθε έκθεση στο μέλλον. Ήδη καταρτίζεται το πρόγραμμα των επόμενων κινήσεων και είναι σίγουρο πως πολύς κόσμος θα εκπλαγεί με τον πλέον ευχάριστο τρόπο.

Μέλη της W.I.M.A. αλλά και της «αδελφής» ένωσης Hemexpo που παρεβρέθηκαν στη Europort – Istanbul 2015  στο κοινό περίπτερο μας, ήταν οι  Electrica S.A., ELVIK S.A., Erma First S.A., E.P.E. S.A.,
Go Shipping & Management, Hajiefremidis Shipping Agency, Koronakis S.A., Lazaris Ltd., Mallios A., Megadive, Naftosol S.A., Olympia Electronics SA, J&E Papadopoulos S.A., Prisma Electronics, Psyctotherm, RAYCAP SA, Uteco S.A., Zea Maritime Services.