Συμμετοχή της WIMA στην Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση POSIDONIA 2016

wima-poseidonia-0066

Στις 6-10 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση, “POSIDONIA 2016”, στον εκθεσιακό χώρο του METROPOLITAN EXPO Exhibition Centre στα Σπάτα.

Η W.I.M.A. (Διεθνής Βιομηχανική και Ναυτική Ένωση) συμμετείχε μαζί με δεκαοκτώ από τα μέλη/εταιρείες της, σε δικό τους περίπτερο. Η συμμετοχή καταξιώθηκε με μεγάλη προσέλκυση φορέων, επισκεπτών από τον διεθνή και εγχώριο χώρο της ναυτιλίας, καθώς και από άλλα μέλη της Ένωσης.

Οι δεκαοκτώ εταιρίες/μέλη λειτούργησαν με πνεύμα συνεργασίας και υποστήριξης, γνωρίζοντας η κάθε μία τους πελάτες και επισκέπτες τους στα υπόλοιπα μέλη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η έννοια της Ένωσης είναι σωστή και εξυπηρετεί τον σκοπό της.

Ευχόμενοι η εντυπωσιακή επισκεψιμότητα να τύχει ανάλογης εκμετάλλευσης από τα μέλη, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους και την βοήθειά τους.

Επίσης, στα πλαίσια της Έκθεσης και με την παρουσία φίλων και συνεργατών από τον διεθνή ναυτιλιακό χώρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση της
WIMA. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, «Σε αυτά τα δέκα χρόνια, η WIMA έχει συμβάλλει καθοριστικά  στο χώρο της ναυτιλίας, θεσπίζοντας μία πρωτοποριακή και σημαντική ιδέα, αυτή των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων». Ακόμα, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την συμβολή τους στην επιτυχημένη συμμετοχή της WIMA και ευχήθηκε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της, με ανάλογες κινήσεις εξωστρέφειας.

Η συμμετοχή της W.I.M.A. έχει πλέον καθιερωθεί στα POSIDONIA καθώς και σε αντίστοιχες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού όπως ενδεικτικά αναφέρουμε την SMM HAMBURG 2016 όπου συμμετέχουμε και φέτος, αυτή την φορά σε εθνικό Pavilion της Ελλάδας το οποίο δημιουργήθηκε  από κοινή  πρωτοβουλία της WIMA και της HEMEXPO.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική συμμετοχή θα υποστηριχθεί σε θέματα διοργάνωσης καθώς και με σημαντική επιχορήγηση από τον κρατικό φορέα ENTERPRISE GREECE.