Κατασκευές Διαστολικών και Φτερωτές για την Ναυτιλία και τη Βιομηχανία

BELLOWS HELLAS O.E

Αρμόδιος Επικοινωνίας: κος Βαγγέλης Συρίγος

Διεύθυνση:
27 Αιγάλεου &  Σαλαμίνος,
T.K: 185 – 45,
Πειραιάς

Στοιχειά Επικοινωνίας:
E-Mail: info@bellowshellas.com
Tηλ: +30 210-4116647, +30 210 4134155
Fax: +30 210 4116634
Site: www.bellowshellas.com

Υπηρεσίες:

H BELLOWS HELLAS O.E., συμμετέχει ενεργά στους τομείς της ναυτιλίας και της ευρύτερης κατασκευαστικής βιομηχανίας, με συσσωρευμένη εμπειρία πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Με έδρα μας στον Πειραιά, η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή των παρακάτω προϊόντων. Expansion Joints, Impellers, Blowers, Fans, Flexible Metal Hoses, Exhaust Gas Manifolds, Sea Chests, Filter Elements, Flanges and Gaskets.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις για το σύνολο της γκάμας των προϊόντων μας διατηρώντας παράλληλα κορυφαία ποιότητα και σύντομους χρόνους παράδοσης για να εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας με βάση λεπτομερή μηχανολογικά σχέδια που δημιουργούνται από το μηχανικό για να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε.

Η χωρητικότητα του νέου χώρου μας επέτρεψε να αυξήσουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και το απόθεμά μας με αποτέλεσμα η ποιότητα των προϊόντων μας βελτιώθηκε, ενώ οι χρόνοι παράδοσης μειώθηκαν σημαντικά.