Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2011 ΤΗΣ WIMA

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της WIMA, στις 13 Ιανουαρίου 2011 στα γραφεία της Ένωσης.

Μαζί με τα μέλη, μας τίμησαν με την παρουσία τους, εταιρείες από τους χώρους της Ναυτιλίας και Βιομηχανίας, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος του Δήμου Πειραιά, κος Χ. Τουμπέκης και ο Ταμίας της Ε.Ο.Κ.Α. (Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων), Καπτ. Π. Δεληγιάννης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της WIMA, κος Ε. Δρακόπουλος   (Δικηγόρος), αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους απεύθυνε ευχές, προέβει σε έναν σύντομο απολογισμό  των πεπραγμένων της Ένωσης για το 2010.

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση και την αισιοδοξία του, ότι παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η WIMA, βασιζόμενη στην ιδιωτική πρωτοβουλία της ιδίας και των μελών της, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τομέα της Ναυτιλίας και Βιομηχανίας.

Στη συνέχεια, κόπηκε η Βασιλόπιτα και μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους, όπου το  φλουρί το κέρδισε ο Καπτ. Π. Δεληγιάννης.

Η εκδήλωσε συνέχισε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Ένωσης για διάφορα θέματα των κλάδων της Ναυτιλίας & Βιομηχανίας.