Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της WIMA

Η WIMA(Worldwide Industrial & Marine Association), με την παρουσία πολλών φίλων και των μελών της, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε εκδήλωση που έγινε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, στις 19 Φεβρουαρίου 2014.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, και Τομεάρχης Ναυτιλίας των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ κα. Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΑΥΣΟΛΠ κ. Απόστολος Σίγουρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) κ. Αντώνης Στελιάτος, η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛΙΝΤ) κα. Ελένη Μπασδάνη, ο Διευθυντής του ΒΕΠ κ. Μιχάλης Γιάγκας.

Ο Πρόεδρος της W.I.M.A., κ. Άγγελος Δρακόπουλος, στον χαιρετισμό που απεύθυνε,  αναφέρθηκε στην προσπάθεια της WIMA για την προβολή και προώθηση του έργου της και των μελών της, που έχει σαν επιστέγασμα την συμμετοχή της στα POSIDONIA 2014 με δικό της περίπτερο και στην έκθεση SMM 2014 στο Αμβούργο, με συνεργασία μελών της Ένωσης και άλλων προβεβλημένων επιχειρήσεων του ναυτιλιακού χώρου, της οποίας θα έχει τον συντονισμό. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην συνεργασία της WIMA με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

 

 .

 

Η Ένωση εύχεται σε όλους καλή χρονιά και καλές δουλειές.