Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της WΙMA

typos2

Έχοντας ως στόχο την δυναμική παρουσία στη ναυτική αγορά και τη διερεύνηση των μελών της, η WIMA(Worldwide Industrial & Marine Association) πραγματοποίησε την κοπή της πίτας στις 8 Φεβρουαρίου 2013 στο καλόγουστο ClubRestaurant «ΠΙΣΙΝΑ» στη Μαρίνα Ζέας, με τη συμμετοχή φίλων και συνεργατών της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Δωδεκανήσου, και Τομεάρχης Ναυτιλίας των ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’ κα. Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος. Χαράλαμπος Τουμπέκης και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μελίνα Φύκια του Δήμου Πειραιά, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, η κα. Τζένη Πουρνάρα Γ. Γραμματέας της Ένωσης για την Ναυτική Διαιτησία, η κα. Τζίνα Πολέμη από την Ένωση Αντιπροσώπων Ιδιωτικών Σκαφών Αναψυχής καθώς και πολλοί επιχειρηματίες, καλεσμένοι των μελών.

Κατά τη διάρκεια της, ο Πρόεδρος της WIMA, κ. Άγγελος Δρακόπουλος, απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και επεσήμανε ότι η Ένωση’ ιδρύθηκε πριν από επτά χρόνια με στόχο την αλληλοϋποστήριξη των μελών της και την εξωστρέφεια, συμμετέχοντας σε επιχειρηματικές δράσεις και πρωτοβουλίες, σε διεθνείς εκθέσεις όπως τα Ποσειδώνια και η έκθεση SYRREN στη Μασσαλία.

Η WIMA έχει πραγματοποιήσει διεθνείς συμφωνίες αντιπροσώπευσης στο εξωτερικό, προσελκύοντας εργασίες σε όλο το φάσμα της ναυτιλίας και κυρίως στους τομείς της ναυπηγοεπισκευής, μεταφορών και παροχής υπηρεσιών.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας σε επαφή νέα πρόσωπα και δημιουργώντας ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό. Σε αυτό το πνεύμα ανταλλαγής απόψεων και επιχειρηματικών επαφών επιτυγχάνεται ο σκοπός της Ένωσης.

Η δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το μέλος της W.I.M.A., κ. Στέφανο Παπανδρέου, Διευθυντή του Ναυτιλιακού Περιοδικού, ΕΛΝΑΒΙ, και από τον κ. Γιάννη Κανατσέλη της εφημερίδος, Η Φωνή των Πειραιωτών.

 

Η Ένωση εύχεται σε όλους καλή χρονιά και καλές δουλειές.