Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της WIMΑ – 2012

Στις 19 Ιανουαρίου 2012 έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της WA

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, κ. Αντώνης Πρίντεζης μαζί με μέλη της Λέσχης, ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, ο Πρόεδρος του υπό σύσταση Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, κ. Στράτος Καρούνιας, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες καλεσμένοι των μελών.

Κατά τη διάρκεια της, ο Πρόεδρος της WIMA, κ. Άγγελος Δρακόπουλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους απεύθυνε ευχές για το Νέο Έτος.

Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα και το φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, κ. Αντώνης Πρίντεζης.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, φέρνοντας σε επαφή νέα πρόσωπα και δημιουργώντας ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό. Σε αυτό το πνεύμα ανταλλαγής απόψεων και επιχειρηματικών επαφών επιτυγχάνεται ο σκοπός της Ένωσης.

Προσδοκώντας στο μέλλον να δοθούν δυνατότητες για τέτοιου είδους παραγωγικές συναντήσεις με φορείς του κλάδου της ναυτιλίας και της βιομηχανίας, η Ένωση εύχεται σε όλους καλή χρονιά και καλές δουλειές.