Επέτειος της Γαλλικής Επανάστασης στην Γαλλική Σχολή Αθηνών 14ης Ιουλίου 2011

Στα πλαίσια επαφών της WIMA για την επέκταση των δραστηριοτήτων της, απεδέχθη πρόσκληση της Γαλλικής Πρεσβείας να συμμετέχει στον εορτασμό της Γαλλικής Επανάστασης της 14ης Ιουλίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στους κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών.

Από τη 
WIMA παρευρέθησαν στελέχη και μέλη της, όπως η κα. Πολίτη της εταιρείαςALPHAMARINEGROUP, καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες της Ένωσης όπως ο κ. Στεφάνου της εταιρείας Eagle Shipping.

Από την κυβέρνηση παρέστησαν διάφορα στελέχη και εκπρόσωποι κομμάτων, και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη της WIMA είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαφές με τους πολιτικούς εκπροσώπους καθώς και με επιχειρηματικούς κύκλους.

Με την ευκαιρία της εορτής, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα, κ. Christophe Farnaud, ανακοίνωσε την επικείμενη μετάθεσή του μετά από πέντε χρόνια θητείας στην Ελλάδα και εξέφρασε την ικανοποίησή του που“υπηρέτησα σε αυτή τη χώρα την ανθρώπινη, πλούσια από την ιστορία της, υπέροχη από την ομορφιά των τοπίων της”.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Bauza, Διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας,Ubifrance, ο οποίος διαβεβαίωσε τα παρευρισκόμενα μέλη της WIMA ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με τον νέο πρέσβη.

 

Η WIMA εύχεται στον πρέσβη κ. Farnaud, κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.