Δελτίο Τύπου Mr Toubekis OCTOBER 2010

Ο Χαράλαμπος Τουμπέκης, Φυσικός – Υπάλληλος Υπ. Εσωτερικού και υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στον Πειραιά, συναντήθηκε στα γραφεία της Διεθνούς Βιομηχανικής και Ναυτικής Ενώσεως (WIMA), στον Πειραιά,  με τον Πρόεδρό της, κ. Ευ. Δρακόπουλο και τον Ιδρυτή και Γεν. Γραμματέα της Καπτ. Ιω. Κουφοπαντελή. 

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Τουμπέκης, αφού ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες, την οργάνωση και τις προοπτικές της ένωσης, αντάλλαξε απόψεις και ιδέες, με τους εκλεκτούς συνομιλητές του  για το πώς μπορεί να ξαναγίνει ο Πειραιάς μας, επίκεντρο της Ναυτιλιακής αγοράς.

Η W.I.M.A. είναι μία ένωση μή κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος, με έδρα τον Πειραιά, βασισμένη στις αρχές Συνεργασία – Αλληλεγγύη – Κοινωνικότητα, οι οποίες ενισχύουν την αξία των εργασιών της Ένωσης στους Βιομηχανικούς και Ναυτιλιακούς τομείς. Σκοπός της Ένωσης είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη και απασχόληση στο χώρο της ναυτιλίας και κατ’ επέκταση και της βιομηχανίας, και παράλληλα να συμμετέχει σε κοινωνικά δρώμενα όπως προστασία θαλασσίου περιβάλλοντος, κοινωνικές προσφορές, κλπ., με την συμμετοχή των μελών της και τα οποία θα προέρχονται από υγιείς και πιστοποιημένες εταιρείες στον χώρο τους.

Ο κ. Τουμπέκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα για την φιλοξενία τους και υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει και αυτός, όσο περνάει από το χέρι του, για την περαιτέρω προβολή των δραστηριοτήτων της.

Η
W.I.M.A. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.