Ανάπτυξη και Εμπόρια Προϊόντων Τηλεϊάτρίκης

TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS ΜΟΝ ΕΠΕ

TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS ΜΟΝ ΕΠΕ

 

Αρμόδιος επικοινωνίας: ΔΡ. Φίλιππος Σωτηριάδης

Διεύθηνση: Σκρα 1 – 3 & Λεωφ. Συγγρού
Αθήνα
Καλλιθέα 17 – 673

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ε – Mail: info@tma.com.gr
Τηλ: 211 1165 330
Fax: 211 1165 333
Site: www.tma.com.gr/

Υπηρεσίες:
H Telematic Medical Applications ΜΕΠΕ είναι ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής της Υγείας (Healthcare System Integrator) και λύσεων προστιθέμενης αξίας (Value Added Solutions Provider) στο χώρο των Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής Υγείας.

Η Telematic Medical Applications κατασκευάζει και διαθέτει εμπορικά τον φορητό σταθμό Κλινικής Τηλεϊατρικής NoAH Telemedicine System και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ιατρικού φακέλου ασθενούς e-Hygeia Cloud EMR Platform.

Ο φορητός σταθμός τηλεϊατρικής NoAH Ark of Health της TMA είναι μια ολοκληρωμένη λύση τηλεϊατρικής, η οποία προσφέρει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενός κέντρου υγείας στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Περιέχει ιατρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες παρέχουν δυνατότητα αξιολόγησης της κατάστασης ενός ασθενούς που βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή. Περιστατικά που απαιτούν άμεση και ευέλικτη προσέγγιση, μπορούν να αντιμετωπιστούν πλήρως χάρη στον φορητό σταθμό τηλεϊατρικής NoAH της ΤΜΑ.

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα τηλεϊατρικών υπηρεσιών e-Hygeia της TMA αποτελεί μια Cloud based πλατφόρμα αρχειοθέτησης ιατρικού φακέλου και υπηρεσιών τηλε-συμβουλευτικής. Μέσω της πλατφόρμας, οι ιατροί ενημερώνονται όταν παρουσιαστεί ένα περιστατικό (επείγον ή προγραμματισμένο) και με λίγα κλικ μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση του ασθενούς, το ιστορικό του, να λάβουν τις ιατρικές μετρήσεις που έχουν αποσταλεί μέσω των φορητών σταθμών τηλεϊατρικής NoAH Ark of Health, ακόμα και να συνομιλήσουν μέσω τηλε-διάσκεψης με τον ασθενή

Η Telematic Medical Applications ΜΕΠΕ αναπτύσσεται διαρκώς και στις κύριες δραστηριότητές της περιλαμβάνονται η σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Συστημάτων Πληροφορικής Υγείας & Τηλεϊατρικής, καθώς και η παροχή Ολοκληρωμένων λύσεων ΙΤ.


TMA_COMPANY_PROFILE